Interspiro rökdykning – Banbrytande utrustning för nytänkare

Upptäck varför brandmän världen över förlitar sig på våra SCBA/BA-kit. Vi har gjort att yrkesmänniskor har kunnat andas i mer än hundra år, med branschledande andningsprestanda, revolutionerande ergonomi, oöverträffade kommunikationsfunktioner, avancerade givare, telemetrifunktioner och spårningsteknik.

En oöverträffad historia inom andningsskydd

Vi har utvecklat regulatorteknik och andningsskydd sedan 1920-talet. Från första början har vårt uppdrag varit att förbättra säkerheten för dem som arbetar i miljöer där det inte går att andas. Idag används hundratusentals av våra andningsapparater. Alla har unika funktioner – många som med tiden har blivit standard – utvecklade och introducerade av oss.

 

Under vårt arbete att förbättra säkerheten för rökdykare utvecklade vi säkerhetstrycket, en teknik som bygger på vår erfarenhet av andningssystem för jaktflygplan. Andra viktiga milstolpar är lanseringen av elektronisk övervakning av andningsapparater och helkompositflaskor.

 
 
close
 
Inget företag har en rikare historia inom andningsskydd än Interspiro. Våra innovationer har blivit branschstandard om och om igen.
 
Roland Tschöp, CEO, Interspiro

Några av våra mest populära system:


Spiromatic S8

 

Branschledande andningsprestanda

Läs mer

Spirocom

 

Banbrytande röstaktiverat kommunikationssystem för brandmän

Läs mer

Incurve & Inspire

 

Uppskattade av brandmän världen över för deras hållbarhet, komfort och prestanda

Läs mer

Logo Logo Logo Logo Logo

Godkänn cookies från den här webbplatsen

This website uses cookies to improve your experience on the site.