Interspiro dykning – inget är bättre

Vi har sedan 1948 hjälpt professionella civila och militära dykare att utforska världen under ytan. Du behöver inte leta längre om du vill ha utrustning som utmärker sig i de allra svåraste förhållandena. Årtionden av innovation, vårt engagemang för säkerhet och vår användarvänliga inställning har gjort Interspiro Divator-produkterna till förstahandsvalet för professionella dykare över hela världen.

Det finns inga enkla dyk

Allt sedan vi skapade vårt allra första SCUBA-kit 1948 har vi hjälpt professionella dykare när de arbetar i värl-dens alla kalla, djupa, mörka och okända vatten.

 

Under mer än 65 år har vår utrustning använts till allt från räddningsdyk och konstruktionsarbete till att desar-mera sjöminor och hjälpa astronauter återvända från månen.

 

Vi vet att varje dyk är unikt och vi utformar våra produkter för att tåla alla situationer som kan uppstå. Det är därför vår nya RS4-regulator använder säkerhetstryck för att förhindra att regulatorn fryser, oavsett hur kallt vattnet blir. Och det är därför vi uppfann världens första slangdyksystem med högt tryck som väger en bråkdel av en traditionell lågtrycksslang.

 

Alla delar av andningskretsen är nära integrerade med varandra – från helmasken till minsta gänga på slangdyksystemet DP1. Anledningen är enkel: att uppnå högsta möjliga säkerhetsnivå för professionella dy-kare. Eller som vi säger: säkerheten först, i andra hand och i tredje hand.

 

 

 


 

close
 
I 70 år har vi arbetat nära professionella dykare för att skapa vad vi anser vara den bästa utrustningen för de mest krävande uppdragen.
 
 
Lars Gustafsson, före detta marindykare & Diving Sales Support Manager, Interspiro

Några av våra mest populära system:


Divator FFM & RS4

Betrodda av proffs över hela världen, från militär till offshore-industri. 

Mer info

Divator DP1

Slangdyksystem för snabb driftsättning på avlägsna platser.

Mer info

IS-Mix

Det kompletta minröjningssystemet för användning i fientligt vatten.

Mer info

Logo Logo Logo Logo Logo

Godkänn cookies från den här webbplatsen

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen.