Det farligaste hotet vid en brand är det tysta hotet från cancerframkallande ämnen. Sedan 2011, efter mer än 60 års arbete med att skydda brandmän i deras dagliga arbete, har vi därför gjort arbetet med att förebygga arbetsrelaterade hälsoproblem inom räddningstjänsten till vår högsta prioritet.

Sedan dess har vi utvecklat vårt unika koncept med världens mest rengöringsbara andningsapparat och vårt eget tvättmedel. Vår historia är full av innovationer och fler är på väg. Planera din resa till Interschutz och se själv.

Foto: Jens Lind

 

Datum

20-25 juni, 2022. 
Måndag till lördag dagligen,
9.00 till 18.00

Plats

Mötesplats
Messegelände
D 30521 Hannover

Monternummer

Interspiro finns i
hall 14,
monter H12.

 


 

Fakta om Interschutz


Interschutz är världens ledande mässa för brand- och räddningstjänster, civilskydd och säkerhet.

"Team, taktik, teknik - uppkopplad för skydd och räddning." Det är temat 2022 för INTERSCHUTZ, världens ledande mässa för brand- och räddningstjänster, civilskydd och säkerhet. Den fokuserar på två viktiga aspekter av uppkopplingsbarhet som formar sektorn: användningen av innovativa digitala lösningar och ökat samarbete mellan intressentorganisationer och institutioner.

Vi kommer att ha en gemensam monter tillsammans med våra koncernmedlemmar Matisec, Ocenco och CTS

Hitta ett hotel

Eftersom Interschutz är mycket populärt är det viktigt att boka ditt hotell i god tid. De flesta hotell runt Hannover är fullbokade. Ett normalpris för ett hotellrum kan ligga mellan 200 € upp till 600 €.

Resa

Med flyg: Aktuella flygtidtabeller finns på webbplatserna för Hannover Airport.

Med tåg: Norra ingången: via Hannovers centralstation
Tunnelbanestation: Hannover Messe/Nord

Kontakta oss

Interspiro-teamen från Tyskland, Sverige, Österrike, Schweiz, Holland, Storbritannien, Asien och Indien kommer att vara på mässan. Om du har frågor eller vill göra en mötesbokning, vänligen kontakta oss via e-post: info@interspiro.com

 

Historia

Vi har sedan 1920-talet utvecklat andningsskydd för miljöer där det inte går att andas, på land och i vatten. Våra tekniska milstolpar är många och flera av dem har blivit branschstandard. Sedan 2003 har vi varit en del av Ocenco-koncernen, en av världsledarna inom andningsskydd.

Läs mer här

Easy Clean

Easy Clean är vårt unika koncept för säker, snabb och effektiv rengöring av Interspiro-produkter. Med ett absolut minimum av textilier är Easy Clean-produkter mycket mindre mottagliga för cancerframkallande ämnen och i kombination med vårt eget tvättmedel blir det ett rent resultat efter varje tvätt.

Läs mer här

Godkänn cookies från den här webbplatsen

This website uses cookies to improve your experience on the site.