Militär & polis

Interspiro levererar toppmoderna andningsapparater och kringutrustning för sök- och räddningsuppdrag, nödutrymning, brandbekämpning och dykning i svåra förhållanden till militära organisationer, försvarsorganisationer och polismyndigheter. Sedan1948 har Interspiro arbetat för att förbättra säkerheten och effektiviteten vid professionell dykning. Idag är vi betrodda av elitdykare världen över.

Du kan lita på oss oavsett förhållanden

Under 1920-talet började vi med andningsskydd för miljöer där luften är farlig att andas in, och sedan 1948 har Interspiro arbetat för att förbättra säkerheten och effektiviteten vid professionell dykning. Varje dag världen över utsätts vår utrustning för de hårdaste och svåraste miljöer man kan tänka sig. Från häftiga bränder till mörka vatten.

Vår historia är full av tekniska milstolpar och bedrifter, och vi sätter alltid personlig säkerhet främst när vi utvecklar nya produkter och funktioner. Vårt jobb är att se till att du kan göra ditt jobb.

close
 
När det inte finns något utrymme för misstag behöver vi utrustning som vi kan lita på om och om igen. Divator-produkterna är mångsidiga, välfungerande och beprövade under verkliga förhållanden.
 
 
---- ----

Rekommenderade system och produkter


Vi har ett stort utbud av system och produkter som är utvecklade för polis och militär.

SCBA

SCBA

 

Hållbart skydd med hög prestanda för extrema förhållanden.

Läs mer
M-20.2™

M-20.2™

 

Maximalt skydd, minimalt med förberedelser.

Läs mer
SCUBA and rebreathers

SCUBA and rebreathers

 

Dykapparater och utrustning för proffs.

Läs mer
Lång erfarenhet av innovation

Lång erfarenhet av innovation

Interspiro har lämnat ett betydande avtryck i historien om andningsskydd, och våra tekniska milstolpar har ofta blivit branschstandard. Under årens lopp har vi mottagit många utmärkelser för vår utrustnings kvalitet, men vi är mest stolta över det faktum att yrkesmän och yrkeskvinnor världen över varje dag lägger sitt liv i våra händer när de går, springer eller simmar till arbetet.

Läs hela berättelsen

Godkänn cookies från den här webbplatsen

This website uses cookies to improve your experience on the site.