Brand- och räddningstjänst

Interspiro har ett brett utbud av andningsapparater och kringutrustning för arbete i farliga miljöer på land och i vatten. Upptäck varför brandmän i mer än 50 länder förlitar sig på Interspiro när de arbetar under extrema förhållanden.

 

Skyddar dem som skyddar andra

 

Ända sedan starten har vårt uppdrag varit att förbättra säkerheten för dem som arbetar i mil-jöer där det inte går att andas luft. Idag används miljontals av våra produkter av räddnings-dykare, brandmän och räddningsarbetare världen över. Alla har unika funktioner – många som med tiden har blivit standard – utvecklade och introducerade av oss.

Under vårt arbete att förbättra säkerheten för rökdykare utvecklade vi säkerhetstrycket, en teknik som bygger på vår erfarenhet av andningssystem för jaktflygplan. Andra viktiga mil-stolpar är lanseringen av SCBA/BA-datorerna och helkompositflaskorna.

close
 
 
Interspiro har alltid haft stor förståelse för våra arbetsförhållanden och hittar hela tiden nya, innovativa sätt att förbättra produkter och system. 
 
 
---- ----

Rekommenderade system och produkter


Vi har ett stort utbud av system och produkter som är utvecklade för brand- och räddningstjänster.

The Spirocom™ System

Spirocom – Gör din röst hörd.

 

Mer info

The Incurve™ SCBA

Bär den för din hälsa, inte bara för din säkerhet

Mer info

The Inspire™ Mask

Frisk luft är aldrig mer än ett andetag bort.

 

Mer info

Divator FFM & RS4

Betrodda av proffs över hela världen, från militär till offshore-industri. 

Mer info
Lång erfarenhet av innovation

Lång erfarenhet av innovation

Interspiro har lämnat ett betydande avtryck i historien om andningsskydd, och våra tekniska milstolpar har ofta blivit branschstandard. Under årens lopp har vi mottagit många utmärkelser för vår utrustnings kvalitet, men vi är mest stolta över det faktum att yrkesmän och yrkeskvinnor världen över varje dag lägger sitt liv i våra händer när de går, springer eller simmar till arbetet.

Läs hela berättelsen

Godkänn cookies från den här webbplatsen

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen.